Woningtypes

Wonen in Linck is bestemd voor veel verschillende mensen. Stadse types die het tof vinden om hun stempel te drukken op een nieuw, stoer en industrieel stuk Den Haag.

En daarom zijn er verschillende woningtypes, met verschillende oppervlaktes en indelingen. Elke woning in Linck is nét even anders dan die van de buren. In grootte, indeling of ligging in het gebouw.

Nomad loft

loft dus open ruimte

ca. 51-86 m2

38 woningen

Liever geen traditionele woning? Dan kom je uit bij de nomad lofts!  Deze stoere industriële lofts zijn er in verschillende groottes en hebben veel open ruimtes. Met afmetingen tussen de 51-86 m2 kan je alle kanten op. Het gaat om de kwaliteit, niet de kwantiteit. Met de kleinere lofts heb je een super efficiënt ingerichte woonruimte. Toch het loft gevoel behouden maar liever wat groter? Check! Ook die zitten er tussen.

Advanced residence

2 slaapkamers

ca. 103-122 m2

23 woningen

Hier vind je loftkwaliteiten gemixt met het comfort van een ‘gewoon’ appartement, zoals bijvoorbeeld afgesloten slaapkamers. Dus toch industrieel maar ook fijne indelingen en lekker veel ruimte. De advanced residences vind je op de hoeken van het gebouw en hebben twee slaapkamers. En vooral op de bovenste verdiepingen hebben deze woningen grotere buitenruimtes.

Urban green dwelling

2 of meer slaapkamers

ca. 82-125 m2

9 woningen

Wil je iets wat nét wat anders is dan de rest? Nét wat groener? Nét wat unieker? Dan kom je uit bij de urban green dwellings. What’s in a name? Je woont hier in een appartementen met een groen karakter en een tuintje op hoogte. Vanuit je woonkamer heb je altijd zicht op de tuin en op de omgeving. Het ultieme Linck appartement!

Sky house

2 of meer slaapkamers

ca. 116-141 m2

7 woningen

The sky is the limit! Letterlijk ook bij dit woningtype. De sky houses vind je op de bovenste twee verdiepingen van Linck. Geen standaard appartement, dat is een ding wat zeker is. Twee-laags wonen met fantastisch uitzicht over de Haagse skyline en de omgeving! In totaal biedt een sky house ruimte aan twee of meer slaapkamers en hebben een aantal een tuinkamer grenzend aan een eigen dakterras.

Voor het optimaal functioneren van de website gebruiken wij cookies, je kunt deze accepteren of weigeren.