Wonen in Linck

Wonen in Linck is bestemd voor veel verschillende mensen. Stadse types die het tof vinden om hun stempel te drukken op een nieuw, stoer en industrieel stuk Den Haag.

En daarom zijn er verschillende woningtypes, met verschillende oppervlaktes en indelingen. Elke woning in Linck is nét even anders dan die van de buren. In grootte, indeling of ligging in het gebouw.

Sky houses

Geen standaard appartement, dat is een ding wat zeker is. Twee-laags wonen op de bovenste verdieping van het gebouw. Jep, met een fantastisch uitzicht over de Haagse skyline! De sky houses zijn tussen de ca. 115-150 m2 en hebben 3-4 slaapkamers.

Nomad lofts

Liever geen traditionele woning? Dan zit je met een nomad loft helemaal goed!  Deze stoere industriële lofts zijn er in verschillende groottes en hebben veel open ruimtes. Met afmeting tussen de 50-105 m2 kan je alle kanten op.

Advanced residences

Hier vind je loftkwaliteiten gemixt met het comfort van een ‘gewoon’ appartement, zoals bijvoorbeeld afgesloten slaapkamers. Ruime hoek woningen van 108 tot 129 m2 en 2-3 slaapkamers met vooral op de bovenste verdiepingen grote buitenruimtes.

Urban green dwellings

Wil je iets wat nét wat anders is dan de rest? Nét wat groener? Dan kom je uit bij de urban green dwellings. What’s in a name? Deze appartementen van 85-104 m2 hebben een groen karakter en vind je aan de binnentuintjes in het gebouw.

Waar komt welk

woningtype in Linck:

Een groene binnenwereld

Industrieel en robuust en toch groen. Het gebouw moet een stukje park middenin de stad worden, met veel groen in de binnentuinen. Dwars door het gebouw heen loopt het atrium. Een groene binnenwereld die vanaf de begane omhoog tot aan de bovenste verdieping omhoog strekt.

Ook vind je op verschillende hoogten in het gebouw binnentuintjes terug, die mooi samensmelten met het atrium.

Verder is Linck zo ontworpen dat ook dieren en planten, laten we zeggen ‘de andere klanten’, van Linck een plekje krijgen. Een mooie combi van gebouw, mens en natuur.

Linck verbindt

In Linck draait alles om verbinden. Verbinding tussen de bewoners. Tussen binnen en buiten. Tussen natuur en gebouw.

Het hart van het gebouw, het atrium, verbindt het gebouw met de straat en vormt daardoor de kern van Linck. Het is zó ontworpen dat je overal mensen tegenkomt.  Je ziet andere bewoners in en rondom het atrium. Beneden lopen bezoekers het gebouw binnen: altijd gezelligheid voor je voordeur. Even wat meer rust? Ook dat kan in het atrium en de binnentuinen.

Naast je vrienden of bekenden wonen?

Er komen verschillende woningtypes in Linck, met elk zo een eigen indeling en woninggrootte, voor een leuke mix aan bewoners, van jong tot oud. En die mooie mix aan mensen maakt Linck straks Linck. Divers. Eigengereid. Levendig.

Via een samenwerking met Het Nieuwe Collectief willen we onderzoeken of ook mensen als groep willen én kunnen wonen in Linck. Het Nieuwe wat? Het Nieuwe Collectief dus. Via HNC koop je wel gewoon je eigen huis maar worden er een aantal naastgelegen woningen gereserveerd voor een groep. Je weet dus zeker dat je leuke buren krijgt want je buren zijn eigen vrienden of bekenden.

Meer weten over HNC? Neem dan eens een kijkje op de site.

Voor het optimaal functioneren van de website gebruiken wij cookies, je kunt deze accepteren of weigeren.