De locatie

Een plek met een rauw randje

De Binckhorst, een bijzondere plek die je nergens anders in Den Haag vindt. De Binckhorst is aardig in beweging en er staat nog veel meer te gebeuren de aankomende jaren.

Het gebied, aan de rand van Den Haag en grenzend aan Voorburg, is straks dus in niks meer te vergelijken met de plek die het ooit was. Van industrie naar wonen, werken én leven.

Het is dé plek in Den Haag waar nu echt wat tofs gebeurt. Een stuk Den Haag dat dus niet doorsnee is maar waar het zeker nu al leeft.

En ben je benieuwd naar het uitzicht vanaf verschillende verdiepingen van Linck? Kijk dan hier.

Locatie, locatie, locatie

Je kan vanuit Linck alle kanten op. Je springt op je fiets en je bent zo in het centrum van Den Haag, Voorburg of Oud-Rijswijk. Even doorfietsen en je zit met je voeten in het Scheveningse zand.

De toegang tot de ring van Den Haag is ideaal. Rotterdam, Amsterdam of richting het zuiden, je bent er zo nu de Rotterdamsebaan open is. Daarmee heeft de Binckhorst een directe aansluiting op de A4 en de A13.

Liever met de trein? Ook stations zijn er volop in de buurt!

Linck aan de Fokkerhaven

Linck komt aan de Fokkerhaven en kijkt uit op het water. De Binckhorst is dus volop in ontwikkeling maar deze plek is nú al leuk! Aan de overkant van Linck bijvoorbeeld vind je leuke horeca als Capriole Café en Restaurant Glaswerk.

Je kan vanuit Linck zo met een bootje de Vliet op of suppend richting het centrum van Den Haag. Een verscholen plekje maar wel eentje die leeft en waar je lekker kan wonen.

Iedere lijn staat voor 1,5KM vanaf Linck.
Voor het optimaal functioneren van de website gebruiken wij cookies, je kunt deze accepteren of weigeren.