De locatie

Een plek met een rauw randje

De Binckhorst, een bijzondere plek die je nergens anders in Den Haag vindt. De Binckhorst is aardig in beweging en er staat nog veel meer te gebeuren de aankomende jaren.

Het gebied, aan de rand van Den Haag en grenzend aan Voorburg, is straks dus in niks meer te vergelijken met de plek die het ooit was. Van industrie naar wonen, werken én leven.

Het is dé plek in Den Haag waar nu echt wat tofs gebeurt. Je hebt hier de ruimte om je stempel te drukken om een nieuw, stoer en industrieel stuk Den Haag.

Locatie, locatie, locatie

Je kan vanuit Linck alle kanten op. Je springt op je fiets en je bent zo in het centrum van Den Haag, Voorburg of Oud-Rijswijk. Even doorfietsen en je zit met je voeten in het Scheveningse zand.

De toegang tot de ring van Den Haag is nu al ideaal. En eind van het jaar gaat de Rotterdamsebaan open. Daarmee heb je vanuit Linck een directe aansluiting op de A13 en A4.

Liever met de trein? Ook stations zijn er volop in de buurt!

Linck aan de Fokkerhaven

Linck komt aan de Fokkerhaven en kijkt uit op het water. De Binckhorst is dus volop in ontwikkeling maar deze plek is nú al leuk! Aan de overkant van Linck bijvoorbeeld vind je leuke horeca als Capriole Café en Glaswerk.

Je kan vanuit Linck zo met een bootje de Vliet op of suppend richting het centrum van Den Haag. Een verscholen plekje maar wel eentje die leeft en waar je lekker kan wonen.

Iedere lijn staat voor 1,5KM vanaf Linck.
Voor het optimaal functioneren van de website gebruiken wij cookies, je kunt deze accepteren of weigeren.